Enthousiast begonnen met je PABO studie en iedere week met veel plezier naar je stage? Positieve beoordelingen maar toch… ? Je spelling- en grammaticakennis blijkt een beetje weggezakt en ook met het rekenwerk mis je de kennis om over te dragen omdat je op de middelbare school meesterlijk werd in de trucjes maar niet meer op inzicht hoefde te letten.

En dan die mentor; die wil in de praktijk ook nog wel eens tegenvallen…, door stress of slecht humeur mis je soms die zo noodzakelijk klik. Ook de begeleiding vanuit de PABO is niet altijd wat je ervan verwacht. Zeker deeltijdstudenten hebben last van de afstand tot medestudenten en de opleiding hoor ik erg regelmatig. En van zelf uitzoeken word je soms niet meteen veel wijzer. Regelmatig even met een ervaren onbevooroordeelde expert sparren geeft je nieuwe in- en vooruitzichten.

-als je hulp nodig hebt in de voorbereiding van toetsen bij het halen van de 80% norm of nog liever wilt gaan voor 100%,

-als je eens wilt sparren met een ervaren leerkracht die al heel veel PABO-studenten voor het vak wist te behouden,

-als je schriftelijke werk wel eens objectief door iemand moet worden bekeken voordat je het durft in te leveren,

-als je moeite hebt met plannen en het overzicht daardoor dreigt te verliezen (of misschien al wel een beetje hebt verloren).

dan kun je te allen tijde contact opnemen voor een interessant voorstel. Ik zie het als mijn taak om zoveel mogelijk geschikte kandidaten te behouden voor dit prachtige vak, zeker omdat ikzelf na ruim 40 jaar het wat rustiger aan ben gaan doen. Voor jullie hanteer ik uiteraard een voordeling tarief, zeker als je wat vaker dan één keer een beroep op mij wilt doen. Neem contact op en we komen er zeker samen uit. Inmiddels zijn al diverse met name deeltijdstudenten die wekelijks een beroep op mij doen. Dat kan in overleg op een vaste tijd, ook in de avonduren.Wanneer het jou uitkomt.

Een kennismakingsgesprek is altijd zonder kosten of wederzijdse verplichtingen. Dit kan ook via een Skype-, Zoom- of Teamsconnectie. Daarmee vervallen ook de reistijd, -afstand en reiskosten.