Sinds begin 2020 is Solon Coaching & Advies voor een periode van minimaal 5 jaar verbonden aan Stratum Centraal/ Lekker Luuks.

Eind 2019 hebben enkele enthousiaste ondernemers (Yolanda, Elian en Priya) middels crowdfunding bijna € 100.000 bij elkaar gebracht om het in de zomer van 2019 gesloten snookercentrum/café-bar Balls aan de Hortensiastraat 4 in Eindhoven weer een nieuwe toekomst te geven. Het is allemaal mogelijk gemaakt door een crowdfundingactie die binnen drie weken, dankzij 170 donateurs, voldoende startkapitaal opleverde voor een grondige verbouwing en update van het pand. Priya heeft inmiddels haar koffiehuis overgedaan aan Luuk. Een enthouste jonge ondernemer. In de ochtend is het nu een koffiehuis onder de naam ‘Lekker Luuks’. Hier kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, koffie, thee en bijzonder lekkere lunchgerechten zoals broodjes, uitsmijters en een soepje. . In de middag en avond is Stratum Centraal een buurtcafé zoals dat op die plek in de Gerardusbuurt al tientallen jaren te vinden was. Zes dagen per week geopend (maandag dicht). We spreken er ook wel af met ouders van kinderen of met studenten voor een ontspannen kennismakingsgesprek.

We zijn er trots op dat we één van de 170 sponsoren zijn omdat we dit initiatief van harte ondersteunen. We hebben hen financiëel geholpen om hun plannen te realiseren en maken ook reclame op hun Wall of Fame. En hoewel de start dankzij alle Covid-19 perikelen niet kon gaan zoals gepland is het een voor veel Stratummers zoals wij al een geliefde plek om even lekker naar toe te gaan.

De oude (en nieuwe) stamgasten spelen er weer op de snookertafels of gooien (gratis) wat dartpijlen, Er zijn regelmatig steeds wisselende activiteiten voor jong en oud, regelmatig wordt er een eenvoudige maar smakelijke maaltijd geserveerd en ze timmeren vol enthousiasme aan de weg. Ga er gerust eens langs. Misschien zien we elkaar…

Meer info op:

www.stratumcentraal.nl

Dagelijks geopend behalve maandag: Lekker Luuks ontbijt en lunch vanaf 8:30 uur tot 15:00 uur (zondag 9:30- 15:00)

Stratum Centraal vanaf 15:00 uur tot 00:00 uur